Visuele identiteit en een no-code landingspagina voor een technisch recruitment bureau

diensten
Visuele identiteit No-code landingspagina
datum
mei 2022
de hulpvraag
Na jaren op de werkvloer te hebben gestaan als operator en productieleider maak ik een carrièreswitch. Ik ga mijn vak specialisme en ervaring gebruiken als recruiter. Kun jij mij helpen bij het vinden van mijn identiteit en een website ontwerpen en ontwikkelen die daarbij aansluit?
De aanleiding

Bart Boting is het gezicht achter 2B Technical Recruitment. Na jaren op de werkvloer te hebben gestaan als operator en productieleider heeft hij een carrièreswitch gemaakt en gaat hij zijn vakspecialistische ervaring gebruiken als recruiter.

No items found.
De strategie

Van én door productie professionals is waar Bart voor staat. Hij komt zoals gezegd direct van de werkvloer en snapt zijn kandidaten dan ook als geen ander. Maar niet alleen kandidaten, ook opdrachtgevers kan hij hierdoor perfect adviseren. Hij weet immers wat er bij komt kijken en welke competenties en vaardigheden kandidaten moeten bezitten. Dit is een belangrijk kenmerk gezien maar weinig recruitment agencies deze zelfde ervaring hebben.

De identiteit

Een technische uitstraling zoals je die mag verwachten voor een recruiter van productie professionals. Zijn affiniteit met de branches zie je direct terug in de communicatie en visuele identiteit. Bart is niet bang om af en toe wat vaktermen te gebruiken. Dit is juist wat hem zo geschikt maakt en hiermee laat hij zijn vakkennis goed zien. Desondanks is het een heldere no-nonsense identiteit die daadkrachtig communiceert met beide doelgroepen, de kandidaat en opdrachtgever.

No items found.
De website

De nieuw ontwikkelde website van 2B Technical Recruitment bewijst dat een goede website niet ingewikkeld hoeft te zijn. Op één pagina is alle informatie overzichtelijk gepresenteerd en word je duidelijk begeleid naar de juiste dienst. Of je nu de kandidaat bent of de opdrachtgever. Deze website is hét belangrijkste communicatiemiddel geworden voor Bart. Ook is het dé plek voor opdrachtgevers en kandidaten om meer te weten te komen over 2B Technical Recruitment.

Bekijk de website
No items found.

"Ik heb met veel plezier met Opmerkend samengewerkt. Bas denkt mee, stelt zeer scherpe vragen en 'snapt het' gewoon. Met weinig woorden en instructies wist hij 'mijn verhaal' om te toveren en in prachtige, praktische en professionele website en huisstjil. Regelmatig krijg ik nog te horen hoe tof mijn website is. Ik raad Bas écht aan iedereen aan!"

Bart Boting
Eigenaar + recruiter
Beschikbaar vanaf januari 2024

wil je ook opmerkend worden?

Wil je ook net als 2B Technical Recruitment een visuele identiteit die jouw eigen expertise goed naar voren laat komen? Of wil je een simpele en duidelijke website die bezoekers perfect stuurt naar zijn/haar doel? Let's talk!
Kom in contact
Beschikbaar vanaf januari 2024