Een identiteit en no-code website voor een jong adviesbureau

opdrachtgever
KAM Certificeringen
diensten
Merkidentiteit Huisstijl Webdesign UI/UX No-code development
datum
januari 2022
Credits

Fotografie door Christine van Rooijen

de hulpvraag
We zijn net gestart met ons adviesbureau. Help ons met het vinden van onze identiteit en ondersteun ons met de positionering daarvan.
De aanleiding

KAM Certificeringen is een jong adviesbureau voor certificeringen binnen informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Naast certificeringen kijkt het bedrijf ook goed naar de huidige bedrijfsprocessen en optimaliseert deze. Als echte start-up waren ze nog op zoek naar het scherpstellen van hun eigen identiteit. Ze wisten wel goed hoe ze het verschil kunnen maken binnen hun eigen branche. Opmerkend werd gevraagd om de algehele merkidentiteit te ontwikkelen en een bijbehorende no-code website. Een uitdagende case waar ik graag voor aan het werk ga!

No items found.
De merkstrategie

Specialisten opgegroeid in de digitale wereld. Dat is niet alleen het DNA van KAM Certificeringen maar dit kenmerkt ook hun originele en eigen aanpak. Door juist niet de gebaande paden te bewandelen kijken de specialisten met een frisse blik naar iedere organisatie. De affiniteit met ICT en de digitale wereld is een belangrijk kenmerk voor hun dienstverlening en dat zie je ook terug binnen de nieuwe de merkstrategie. Hierdoor is de dienstverlening aangescherpt en kan KAM Certificeringen scherper communiceren naar zijn klanten.

Het resultaat

Een frisse heldere identiteit die vertrouwd aanvoelt. Niet onbelangrijk, de specialisten van KAM Certificeringen zetten zich namelijk in voor slimme organisaties met impact op de toekomst en zetten hierbij de bedrijfsvoering op scherp. Het slimme refereert hierin naar hun specialisatie op de ICT branche. Met het werk draagt KAM Certificeringen bij aan de oplossingen die hun opdrachtgevers maken voor de toekomst.

No items found.
No-code website

Bij een partner voor de ICT hoort natuurlijk een sterke en duidelijke website die geheel past in deze digitale wereld. De kracht van no-code is hierin de oplossing en geeft medewerkers van KAM Certificeringen de volledige controle over de website en de inhoud daarvan. Het realisatietraject ging opmerkend snel. In slechts twee weken is de website ontwikkeld binnen Webflow. Zonder af te doen aan kwaliteit, user experience en performance. De website heeft een topsnelheid en is eenvoudig zelf te beheren. Zo kunnen medewerkers gemakkelijk landingspagina’s aanmaken voor marketing, informatie wijzigen en vacatures plaatsen. Daarnaast zijn de pagina's zo opgebouwd dat je makkelijk informatie kan toevoegen, waaronder waardevolle insights voor klanten, nieuws en updates binnen kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

Bekijk de website
No items found.

"Bas is specialistisch, denkt out-of-the-box, geeft (lange) maar complete antwoorden, is altijd kritisch en dé ambassadeur voor mijn doelen. Mede dankzij Opmerkend staat KAM Certificeringen als een huis en daar zijn we trots op! We zijn professioneel, modern en schaalbaar."

Wouter Vreeburg
EIGENAAR & LEAD AUDITOR - KAM CERTIFICERINGEN
Beschikbaar vanaf januari 2024

wil je ook opmerkend worden?

Wil je ook net als KAM Certificeringen aan de slag met jouw merk of onderneming? Of wil je juist meer de controle over jouw website met no-code development? Let's talk!
Kom in contact
Beschikbaar vanaf januari 2024