Beschikbaar vanaf januari 2024

Zo word je opmerkend

Ik val maar meteen met de deur in huis, niemand is uniek in wat hij levert. Met elk product of dienst dat jij aan de man brengt is er wel iemand die het beter doet. Ontmoedigend? Ik noem het liever uitdagend.
Beschikbaar vanaf januari 2024
zo lossen we dat op
Maar hoe word je dan wel zichtbaar?
Het antwoord is branding.

Hoe jij jouw verhaal vertelt en wat jouw intrinsieke waarden zijn maken je juist onderscheidend. Net zo uniek als de mens. Ookal zijn we met 7,7 miljard mensen, het is mogelijk om opgemerkt te worden.

Branding is het bouwen aan jouw onderneming als merk.

het is dé sleutel om blijvende waarde te creëeren tussen jou en jouw doelgroep.

Aan de slag met jouw onderneming als merk

Samen benaderen we jouw merk vanuit de binnenkant. Jouw drijfveren en waarden maken je uniek. Door deze samen vast te stellen ontdekken we wat jouw onderscheidend maakt.

Dit vatten we samen naar een heldere merkidentiteit waar dit helder in terug komt zodat een ieder dit begrijpt.  Tot slot wordt dit vertaald naar jouw huisstijl, website, social media of elke vorm van drukwerk die je je maar kan bedenken. Wat je maar nodig hebt om opgemerkt te worden.
Expertises
Identity
Samen creëren we de juiste merkbelofte voor jouw organisatie en maak ik visueel identificeerbaar. De visuele identiteit bestaat uit je logo, typografie, kleurenpalet, tone of voice en beeldgebruik. Het eindresultaat is dat mensen zich kunnen identificeren met je merk en zich met jou en je merk willen verbinden.
Graphic design
Alles wat je nodig hebt om vanuit je merk te communiceren. Van briefpapier en visitekaartje tot aan opmerkende flyers en krachtige advertenties.
Digital design
De naam zegt het al. Of je nou een heldere corporate website nodig heb of een impactvolle landingspagina voor jouw campagne. Ik zorg ervoor dat jij online op jouw platform opgemerkt wordt.
No-code development
Webflow websites die voor jou én je organisatie werken. Volledig maatwerk ontwerp, ontwikkeld precies zoals jij wilt  in slechts een fractie van de tijd die je nodig hebt via traditionele vormen van development.

alles op een rijtje

Identiteit
Logo ontwerp
Merkbelofte
Merkwaarden
Huisstijlhandboek
grafisch ontwerp
Huisstijl
Brochures & magazines
Folders & flyers
Advertenties & posters
digital design
Social media
Advertising
Webdesign (UI/UX)
no-code development
Branding websites
Corporate websites
Storytelling websites

Maatwerk is de basis

Er zijn al genoeg 13 in een dozijn websites en identiteiten. De kracht van maatwerk is dat het precies doet wat je wilt dat het doet. Iets wat bij standaard oplossing vaak niet het geval is.

Dat betekent niet dat ik standaard oplossingen niet mijdt, alleen als deze voor je werken. Alles draait om het waarborgen van kwaliteit, onderscheidend zijn en jou opmerkend te maken ten opzichte van je concurrentie.
contact opnemen
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch