Beschikbaar vanaf januari 2024
Ik ben een allround visual designer die merken en organisaties helpt zichzelf weer zichtbaar te maken door middel van no-nonsense ontwerp en authentieke branding.
Met een nuchtere (Achterhoekse) mentaliteit maak ik branding begrijpelijk, tastbaar en laat ik vooral mijn werk spreken. In een wereld vol pompende marketing breng ik merken en organisaties terug tot hun kern. Oprechte, authenthieke merken die écht zijn en daarmee de juiste verwachtingen scheppen bij hun/haar doelgroep.
Mijn waarden

Mijn merkwaarden

Dit is waar ik voor sta.

Authenthiek

Authentieke belevingen en échte verhalen. Daar draait het om. Het ontdekken van jouw drijfveren en motivaties vind ik altijd bijzonder mooi.

Samenwerking

De kracht van samenwerking is voor veel mensen een cliché. Dat vind ik niet zo erg, samen komen we namelijk tot de beste resultaten.

Kwaliteit

Geen half werk, maar goed tot het écht goed is. Altijd eventjes dat welbekende stapje meer. Mijn vak draait om verrassing en verbazing. Dit zie je terug in alles wat ik doe.

Empathie

We zoeken de emotie op met jouw doelgroep om te zorgen dat communicatie raakt. Jouw doelgroep moet immers jouw waarden en identiteit kunnen begrijpen om zich met jou te kunnen verbinden.

playlist

werkervaring

2014 - heden

Opmerkend

freelance visual designer
Startende en gevestigde ondernemers helpen met hun identiteit vraagstukken. Voorheen onder mijn eigen naam, sinds mei 2022 onder een nieuwe alias die beter past bij me.
2020- 2022

Gotcha Media

senior graphic designer
Bureau met een krachtige mix van design, data & development. Een kritische partner die altijd op zoek is naar de vraag achter de vraag.
2016 - 2020

Sumedia

senior graphic designer
Een digital creative agency die werkt met ambitieuze merken en mensen en maakt hier winnaars van. Full-service in marketing, design & development.
2015 - 2016

Zichtbaar

junior graphic designer
Bureau voor creatieve communicatie met een helder focus op huisstijl en online- en offline communicatie.

veel gestelde vragen

Wat kost een logo of huisstijl?
Dit is vooral afhankelijk van jouw wensen en hoe jouw logo en huisstijl ingezet dient te gaan worden. Over het algemeen varieert dit tussen de €400,- en € 2000,-.
Hoe lang duurt het om een website te maken?
Traditioneel duurt de gemiddelde ontwikkeling van een website een aantal maanden om te realiseren.  Echter door de kracht van nieuwe technieken zoals no-code development betekent dit dat we binnen enkele weken al live kunt. Ik vertel je graag meer hierover.
Hoe lang duurt een branding traject?
Een branding traject is een intensieve  en hechte samenwerking die enkele weken (en soms maanden) in beslag kan nemen.
Hoe ga je te werk?
Je kan alles over mijn werkwijze lezen op de pagina "Aanpak". Voor al mijn klanten plan in altijd eerst een vrijblijvende kennismakings- en adviesgesprek. Neem gerust contact met me op!

partners & friends

Ieder heeft zo zijn expertise. Waar die van mij op houdt verzamel ik me graag met mensen die bijzonder goed zijn in zijn/haar specialisme.
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch
samenwerken?
get in touch