Reserveringswebsite voor dé villa specialist in de Algarve.

opdrachtgever
Portugalvillas
diensten
Digital design (UI/UX) Grafisch ontwerp
datum
september 2022
Credits

In samenwerking met Up!timize

de hulpvraag
Help mij met een nieuwe website voor reserveringen waarin mijn persoonlijke karakter terugkomt en die voorzien is van alle moderne boek en zoekfunctionaliteiten.
De aanleiding

Portugalvillas is al jaren dé plek voor de beste vakantievilla’s in de Algarve. De website was al verouderd en er miste hierdoor een hoop moderne functionaliteiten. Opmerkend is in samenwerking met Up!timize gevraagd voor het ontwikkelen van een website die voorzien is van de nieuwe technieken en functionele wensen. Ook werd gevraagd om de huisstijl een upgrade te geven. Een huisstijl waarin het persoonlijke karakter van Tom Temmink - het gezicht achter Portugalvillas - goed naar voren komt.

No items found.
De uitstraling

Als je het hebt over vakantievilla’s is er natuurlijk veel moois te zien. Een belangrijk element wat tot zijn recht moet komen in de nieuwe huisstijl.. Geïnspireerd door azure - bekent ook wel blauw als de lucht - en prachtige stranden van Portugal hebben we het kleurenpalet frisser en lichter gemaakt. Een huisstijl waarin de vakantiesfeer en het persoonlijke contact centraal staat.

De website

Bezoekers van Portugalvillas komen voornamelijk voor een doel: villa's bekijken en boeken. Gebruiksvriendelijkheid staat daarom centraal op deze nieuwe website. Aan alles is gedacht om zo makkelijk jouw perfecte vakantievilla te kunnen vinden. Natuurlijk kun je zoeken op data en reisgezelschap maar er zijn ook thema’s zoals ‘Romantische villa’s’ of ‘Villa’s voor de gehele familie’.

Een reservering maken is net zo makkelijk als bij de ‘grotere’ aanbieders. Op een overzichtelijke pagina zie je alle eigenschappen van een villa. Ook krijg je de persoonlijke tips van Tom te zien, wat er in de buurt zit of kun je bekijken welke luxe services beschikbaar zijn voor de desbetreffende villa. Wat dacht je van boodschappen aan huis op je eerste dag of een kok aan huis? Het is allemaal mogelijk. Alles voor een onvergetelijke vakantie!

No items found.
Het resultaat

Met de nieuwe website en aangepaste huisstijl lukt het Portugalvillas om zich te onderscheiden binnen de markt. Als je op de website komt is het overduidelijk dat je bij dé villaspecialist van de Algarve bent. In alles staat de persoonlijke aandacht centraal. Zodat je makkelijk jouw villa kunt boeken en daarna kunt genieten van een heerlijke vakantie. Een website die staat als een (vakantie)huis. Portugalvillas is weer klaar voor de toekomst!

Bekijk de website
No items found.

"Op een fijne en bescheiden manier, weten Bas van Opmerkend en Fabian van Uptimize een totaal nieuwe wereld aan beleving, service en professionaliteit neer te zetten."

Tom Temmink
Eigenaar Portugalvillas
Beschikbaar vanaf januari 2024

wil je ook opmerkend worden?

Wil je ook net als Portugalvillas jouw aanbod op je eigen manier aanbieden? En wil je een visuele identiteit die jouw unieke expertise naar voren laat komen? Let's talk!
Kom in contact
Beschikbaar vanaf januari 2024